Donderdag 20 april was de voorjaars ALV van de Regio in Joure. Helaas was de opkomst wel wat teleurstellend, maar degenen die er waren hebben een lange, maar verhelderende vergadering en interactieve presentatie gehad, waar heel wat onderwerpen de revue zijn gepasseerd.Het gedeelte voor de pauze kon redelijk kort gehouden worden omdat de meeste info reeds op onze site na te lezen was en hier ook geen commentaar of opmerkingen over waren. Natuurlijk werd er wel even uitgebreid stil gestaan bij de huldiging van de Nederlandse KNHS Kampioenen en nog 1 outdoor kampioen. Bo Oudhof, Rowena Walstra, Esther Postmus en Gerrit Veenstra (deze laatste kon helaas niet aanwezig zijn) werden even in de schijnwerper gezet en ontvingen een bloemetje en zullen binnenkort nog hun mooi klok met foto van ons ontvangen.

Daarna was het tijd om ons nieuwe bestuurslid voor te stellen en te verkiezen. Annigje Tolman werd met een applaus welkom geheten in het Regio bestuur. Zij zal daar de taak PR/Sponsoring op zich gaan nemen.

Mevr. Inga Wolframm, adviseur Public Affairs bij de KNHS, had voor ons na de pauze een interessante interactieve presentatie over de digitale ruiter, de paardensporter van vandaag de dag. Hoe kun je deze ruiters als vereniging boeien, zodat ze zich wellicht ook aan je verbonden gaan voelen. Heel leuk en leerzaam en ook was hiernaast voldoende ruimte om eigen grieven te uiten en open discussies te voeren. Al met al werd het wat laat, maar was de avond zeker de moeite waard.

Zet de datum voor de najaars ALV maar vast in de agenda: donderdag 23 november 2017.

presentatie KNHS Regio Friesland

presentatie Mevr. Inga Wolframm, de digitale ruiter laat zich niet binden, wel boeien!