Afgelopen donderdag avond 23 november was de najaars ALV van de KNHS Regio Friesland te Joure. We hadden een mooie volle zaal met kampioenen, ereleden, ruiters en amazones en ga zo maar door!  

Tijdens deze vergadering kwamen er verschillende belangrijke punten aanbod! Het verkiezen van de voorzitter, het afscheid van zowel Okke-Jan Okkema en Claudia Reinsma-van der Meulen, het toetreden van Annemiek Oosterhuis, de koerswijzigingen van de KNHS, de huldiging van de Nederlands Kampioenen en ook jarenlang vrijwilliger Joop Dijkstra werd in het zonnetje gezet.

Tijdens de vergadering was de verkiezing van onze voorzitter. Online had de stemming al plaats gevonden die naar alle ruiters en amazones die aangesloten zijn bij de KNHS is toegestuurd per mail. Maar liefst 95,1% van de 400 stemmen stemde voor op het voorzitterschap voor Jos de Boer.


Na jaren van trouwe dienst heeft Claudia Reinsma – van der Meulen afscheid genomen van het Regio bestuur. Claudia heeft als wedstrijdsecretariaat de afgelopen jaren heel veel betekend voor de wedstrijd sport in Friesland. Tijdens de vergadering kreeg zij de Bronzen speld op gespeld en kreeg zij de titel Lid van Verdienste. Het wedstrijdsecretariaat is overgedragen aan Annemiek Oosterhuis.

Ook nam Okke Jan Okkema afscheid van het Regio bestuur. Hij verzorgde vele verschillende activiteiten tijdens Kampioenschappen. Materieel beheer, sponsoren regelen, prijsuitreikingen voorbereiden etc. Momenteel zijn wij nog zoekende naar een mannelijk bestuurslid voor deze functie.

Naast de bestuursverkiezingen hebben we ook een speciale vrijwilliger in het zonnetje gezet. Na jaren en jarenlang het Regio Kampioenschap te hebben gesteund is Joop Dijkstra uitgeroepen tot Lid van Verdienste.

 

 

Tijdens de vergadering hadden we wederom een aantal Nederlands Kampioenen mogen huldigen! Iedereen nogmaals gefeliciteerd!

Om 22:00 uur sloot de voorzitter de vergadering en hebben we met elkaar nog een hapje en een drankje genuttigd!

 

Presentatie ALV Regio Friesland najaar 2017