Bijscholing

De KNHS helpt je graag met een carrière in de paardensport en/of met het vergroten van je eigen kennis en vaardigheden. Naast opleidingen tot instructeur, jurylid en andere officials kun je bij de KNHS ook terecht voor trainingen, cursussen en opleidingen specifiek voor paardensporters.

Binnen Friesland worden jaarlijks jurycursussen georganiseerd en eens per 2 jaar wordt er samen met de Regio Groningen een “train de trainer” dag georganiseerd waar ook weer licentiepunten voor kunnen worden gehaald.

Op onze site publiceren wij de bijscholingen die van belang kunnen zijn voor juryleden en instructeurs in een straal van 50 km rond Joure. Wil je landelijk zien wat er aan opleidingen en evenementen wordt georganiseerd, dan moet je op onderstaande link klikken.

opleidingen en evenementen KNHS landelijk

Gedurende het indoor seizoen zullen er weer enkele bijscholingen verzorgd worden voor de juryleden binnen onze Regio.

Net als vorig jaar hebben we weer een aantal bijscholingen georganiseerd. KNHS Regio Friesland organiseert een kleinschalige bijscholing tijdens een officiële wedstrijd te Joure. Hierbij zal met elkaar gekeken worden naar een zes-tal combinaties die naderhand met elkaar besproken wordt aan de hand van videobeelden.

Elke bijscholing wordt gegeven door een ander jurylid. Voor deelname aan deze officiële bijscholing krijgt u 55 punten voor uw basiskwalificatie. Er kunnen per bijscholing maximaal 15 deelnemers meedoen.

De kosten voor deze bijscholing bedragen €5, contant te betalen op de bijscholingsavond.

8 november 2019       B/L bijscholing    klik hier

29 november 2019     Z/ZZL bijscholing   klik hier

Opgeven voor deze bijscholingen? Dit kan via Mijn KNHS bij Opleidingen en evenementen kalender.