Bijscholing

De KNHS helpt je graag met een carrière in de paardensport en/of met het vergroten van je eigen kennis en vaardigheden. Naast opleidingen tot instructeur, jurylid en andere officials kun je bij de KNHS ook terecht voor trainingen, cursussen en opleidingen specifiek voor paardensporters.

Binnen Friesland worden jaarlijks jurycursussen georganiseerd en eens per 2 jaar wordt er samen met de Regio Groningen een “train de trainer” dag georganiseerd waar ook weer licentiepunten voor kunnen worden gehaald.

Op onze site publiceren wij de bijscholingen die van belang kunnen zijn voor juryleden en instructeurs in een straal van 50 km rond Joure. Wil je landelijk zien wat er aan opleidingen en evenementen wordt georganiseerd, dan moet je op onderstaande link klikken.

opleidingen en evenementen KNHS landelijk

 

Gedurende het indoor seizoen zullen er enkele bijscholingen verzorgd worden voor de juryleden binnen onze Regio. Dit is de eerste bijscholing die georganiseerd wordt. Ieder jurylid mag maar 1 keer mee doen aan deze bijscholingen.

KNHS Regio Friesland organiseert een kleinschalige bijscholing tijdens een officiële wedstrijd te Joure. Hierbij zal met elkaar gekeken worden naar een aantal combinaties die naderhand met elkaar besproken wordt aan de hand van videobeelden.

Elke bijscholing wordt gegeven door een ander jurylid. Voor deelname aan deze officiële bijscholing krijgt u 50 punten voor uw basiskwalificatie.

De kosten voor deze bijscholing bedragen €5, contant te betalen op de bijscholingsavond.

Opgeven voor deze bijscholingen? Dit kan binnenkort via Mijn KNHS bij Opleidingen en evenementen kalender.