We hebben 3 dagen prachtige paardensport achter de rug. We hadden goede sport, vriendelijke mensen en bijna constant prachtig sportief weer !
We hopen dat iedereen net zo heeft genoten van deze kampioenschapsdagen als wij als organisatie hebben gedaan. Er is veel werk voor verzet om deze dagen voor te bereiden, uit te voeren en weer te beëindigen. Ontzettend veel handen hebben we nodig gehad. Denk aan de vrijwilligers uit onze regio, die druk zijn geweest als schrijver, ringmeester, parcourshulp, couponloper, rekenkamer, opbouwers en afbrekers en op al die andere onmisbare plaatsen,  de vrijwilligers en organisatie van Manege Gaasterland, alle officials en onze sponsors. Maar ook het publiek was in grote getale aanwezig en als organisatie wil en kun je ook niet zonder de liefhebbers van de sport, de pakes en de beppes, ouders, vrienden en bekenden die de sfeer van de wedstrijd mede maken.
We willen dan ook iedereen bedanken die de Friese Kampioenschappen 2017 weer tot een mooi succes hebben gemaakt.
En natuurlijk willen we ook langs deze weg alle kampioenen en prijswinnaars van harte feliciteren met hun prijzen !

Facebook ontplofte zo ongeveer de afgelopen dagen. Allemaal kampioenen die vooral heel erg blij waren en door velen werden gefeliciteerd.