Dit weekend vinden de eerste indoor kampioenschappen van 2018 plaats te Ermelo. Vandaag en morgen worden de Nederlandse Kampioenschappen van de subtop verreden. Hier zijn al enkele Friese deelnemers aan de start gekomen. Hier reed Laura Zwart met Lumen Dylan mee in de Lichte tour naar een 61,27%. In de Grand Prix reed Kim Jacobi met Horses2fly Après Minuit naar een 65,43% wat een 9e plaats opleverde. Daarnaast reed Bo Oudhof met Colt Sollenburg naar een 67,16% wat een 6e plaats opleverde waarmee zij zich heeft geselecteerd voor de kür op muziek morgen. Hiervoor willen we haar nog enorm veel succes wensen.

Volgend weekend 9 en 10 maart beginnen de Nederlandse Kampioenschappen van de L1, L2 en M1 paarden op 9 maart en voor de pony’s zijn de B, L1, M1 en M2 alle categorieën op 10 maart. In het weekend van 16 en 17 maart waar op 16 maart de paarden klasse M2, Z1, Z2 en ZZ-licht plaats zal vinden en op de 17 maart de paarden klasse B en de pony’s klasse L2, Z1 en Z2 alle categorieën.

Het Nederlands Kampioenschap voor het springen vindt het weekend daarop plaats. Op 23 maart zijn de kampioenschappen voor de pony’s klasse B op 24 maart wordt het kampioenschap verreden over de klasse L t/m ZZ alle categorieën. Het laatste weekend van maart gaan we het Nederlands Kampioenschap springen paarden op vrijdag 30 maart de klasse B en op zaterdag 31 maart de klasse L t/m ZZ.

Via deze weg willen wij een ieder heel erg veel succes wensen en hopen we dat jullie mooie weekenden gaan beleven in het mooie Ermelo. Heb je mooie foto’s van een mooi moment tijdens de Nederlandse Kampioenschappen stuur ze dan door naar media-pr@paardensportfriesland.nl