Beste paardensportaanbieder,

In de samenwerking tussen FNRS en KNHS, zetten we ons gezamenlijk in om de paardensportliefhebbers een gevarieerd en kwalitatief goed paardensportaanbod te bieden. Dat betekent een goede afstemming van het sportaanbod op de sportvraag, alles binnen de kaders van veiligheid en paardenwelzijn. Als paardensportaanbieder werkt u hier iedere dag mee.  Daarom is het goed elkaar te ontmoeten in de regio op lokaal niveau om kennis uit te wisselen, inspiratie op te doen, ideeën en ervaringen uit te wisselen en van elkaar te leren.  De vorm die we hiervoor gekozen hebben zijn de KNHS Backstage Bijeenkomsten, waarbij we kennis kunnen uitwisselen, maar deze ook in een praktijksituatie kunnen laten zien middels een ‘best  practice’ op een aangesloten paardensportaccommodatie. U krijgt antwoord op vragen als, wat kan ik anders doen? Waar begin ik? Wat levert het mij op?  In iedere bijeenkomst staat een thema centraal.


We nodigen u van harte uit voor de

KNHS Backstage Bijeenkomsten

Van 10:30 – 14:00 uur, incl. lunch:
Regio Noord-Oost: Donderdag 26 april 2018
Freestyle Academy, Ruinerwold (Dr.)
Emiel Voest & Chaja Kolthoff-Voest | www.emielvoest.nl
Thema: KNHS Ruiter- en Instructeursopleidingen | Freestyle Methode voor Instructeurs
*****
Regio Noord-West: Donderdag 17 mei 2018
Manege de Hjouwer, Haskerhorne (Fr.)
Familie de Boer | www.manegedehjouwer.nl
Thema: KNHS Breed en gevarieerd sportaanbod | Discipline combinaties op je bedrijf

De KNHS accountmanagers vertellen u meer over de diversiteit van het aanbod in sportproducten, over de leerlijn voor ruiters en de opleidingen voor instructeurs en officials. Waarna vervolgens wordt ingezoomd op het thema bij het gastbedrijf, waarbij ook zij ook een presentatie verzorgen. U krijgt een rondleiding of demonstratie van het gastbedrijf, waarbij u achter de schermen meekijkt in de organisatie van hun sportaanbod. Er wordt een lekkere lunch klaargezet voor alle gasten, waarbij we gezamenlijk de tijd hebben om ook met elkaar in gesprek te gaan over het sportaanbod van FNRS en KNHS.

Aanmelden U kunt zich kosteloos aanmelden via Mijn KNHS of door een e-mail te sturen naar sportaanbiedersdesk@knhs.nl met de datum en locatie naar keuze. Vermeld hierbij uw bedrijfsnaam, de namen van de deelnemers (maximaal 2 personen) en welke specifieke onderwerpen u graag zou willen bespreken binnen het thema samenwerking KNHS en FNRS op regionaal en lokaal niveau.

We ontmoeten u graag op één van de Backstage Bijeenkomsten!
Met sportieve groet,

Theo Fledderus                         Algemeen directeur KNHS a.i.

 

Geplaatst in: KNHS/FNRS.
Datum laatste wijziging: maart 22, 2018