Ookal hebben we dit jaar nog maar weinig wedstrijden kunnen rijden wordt al wel weer tijd om de outdoorwedstrijden voor 2021 op te geven.

***Na kalendervergadering d.d. 14 december 2020, (datum is nog onder voorbehoud) worden er niet meer wedstrijden gewijzigd/ toegevoegd.

Zie onderstaande punten.

  • Wedstrijden zelf invullen aanvragen bij de KNHS
  • Geef voor 30 november jullie wedstrijden op en geef de klassen meteen correct op. Denk aan de ZZ-Licht. De klassen die worden toegewezen dienen ook te worden uitgeschreven/verreden (geen afmelding vanwege te weinig deelname)
  • Na sluitingstijd van de kalenderopgave ontvangen wedstrijddata worden niet meer meegenomen!;
  • De concept kalender zal 1 week vóór de kalendervergadering worden verzonden, zie onderstaand tijdschema. Na ontvangst van de concept kalender is er tijd om wijzigingen/aanpassingen te doen. In die tijd kun je eventueel ook overleggen met andere verenigingen die op eenzelfde datum zitten;
  • Daarna wordt een definitieve concept kalender gestuurd, die op de kalendervergadering zal worden besproken.
  • De uitkomst van de kalendervergadering is bindend. Dat wil zeggen: na die datum kunnen geen wedstrijddata/klassen etc. gewijzigd worden en ook niet meer toegevoegd. Dus er kunnen gedurende het seizoen geen bijschrijvingen meer plaatsvinden! Verenigingen die niet bij de kalendervergadering aanwezig zijn en waarvan de wedstrijddata worden gewijzigd of vervallen kunnen dan niet meer reageren! Dus verenigingen stuur mensen naar de kalendervergadering, bij voorkeur de mensen die de wedstrijden organiseren en die kunnen beslissen. Het regiobestuur behoudt zich het recht om, bij hoge uitzondering, wedstrijden en klassen te veranderen na deze de kalendervergadering (denk aan annuleringen van wedstrijden)
  • De data van de selectiewedstrijden worden door ons in overleg met betreffende kringen vastgelegd en worden niet gewijzigd.

Inlevertermijn wedstrijddata 2021:
Uiterlijke inleverdatum outdoorwedstrijden 30 november 2020 bij de KNHS.

Opstellen wedstrijdkalender wordt verzorgt door de KNHS. Het concept van de wedstrijdkalender zal uiterlijk 7 december verzonden worden.

Tussen 7 december en 12 december is er tijd voor de verenigingen om de kalender(concept) te checken en eventueel met andere verenigingen te overleggen.

Verzending definitieve concept wedstrijdkalender uiterlijk 13 december 2020.

Maandag 14 december 2020 kalendervergadering, locatie volgt. Dit is onder voorbehoud. Hou hierover de website/ Facebook pagina in de gaten.

Daarna wordt de kalender weer toegezonden en is er gelegenheid om te checken of alles uiteindelijk correct op de kalender is vermeld.

In week 1 van 2021 gaat de kalender naar de KNHS en naar de systeembeheerder voor het plaatsen op de wedstrijdkalender.

Met vriendelijke groeten,

J. Feenstra –Dijkstra,  
Secretaris KNHS Regio Friesland                                                                                     

Geplaatst in: Uncategorized.
Datum laatste wijziging: november 13, 2020