Op de locatie van de Sjaerdema Liauckemaruiters te Franeker hebben we ervoor kunnen zorgen dat Annemarie en Kirsten Brouwer op zaterdag 22 september vanaf 09.00 een Masterclass gaan verzorgen aan de hand van clinics die inmiddels al vol zitten, maar wees niet getreurd want Kirsten neemt samen met hun stalamazone Cynthia Eggenkamp twee top paarden mee voor een leerzame demonstratie. Er zijn genoeg zitplaatsen en is er een uitgebreide catering aanwezig. Entree is voor de Masterclass GRATIS!


Na de Masterclass wordt de manege vanaf 18.30 op de kop gezet door de Crazy Horse Night. Een spectaculaire feestavond met diverse grote artiesten, zoals DRIES ROELVINK, DJ Norman en DJ Dweazle. Er zal Nederlands talig, Top 40, Skihut muziek te horen zijn en zal de avond afgesloten worden met harde beats van DJ Norman en DJ Dweazle.

De entreeticket kost € 5,00 p.p. en kan tijdens het feest ingeruild worden voor 2 consumptiemunten.
Op zondag 23 september komen voor de jongere generatie niemand minder dan Britt Dekker en Esra de Ruiter met hun crew van Paardenpraat TV. Ze zullen vanaf 11.00 een leerzame demonstratie verzorgen, maar worden hier ook de opnames voor PaardenPraat TV opgenomen. Na de demonstratie heeft iedereen de kans op een Meet and Greet met Britt en Esra!

Ook kost de entreeticket € 5,00 p.p. die tijdens het evenement kan worden ingeruild voor 2 consumptiemunten.

Meer informatie staat op de Facebook pagina van: Horse Weekend Magnifique

Hopelijk zien we jullie gezellig op 22 en 23 september!!

Geplaatst in: Uncategorized.
Datum laatste wijziging: september 11, 2018