JSP 2020 gaat alweer bijna van start!!

We beginnen in maart met de selectie dag waar jij je kan selecteren voor het nieuwe seizoen van JSP. Wil jij je opgeven voor deze selectie dag op zondag 29 maart? Dit kan nog tot 1 maart! Stuur het onderstaande formulier op naar
jeugd@paardensportfriesland.nl

Voor wie?
Het JSP in bedoeld voor ponyruiters van 10 t/m 18 jaar, die startgerechtigd zijn in de klasse B t/m ZZ springen of dressuur (wordt je in 2020, 10 of 18 jaar, dan mag je je ook inschrijven). Ook jeugdige paardenruiters zijn welkom. Voor hun geldt een leeftijdsgrens van 13 t/m 21 jaar en ze moeten startgerechtigd zijn in de klasse B t/m ZZ springen of B t/m ZZL dressuur (wordt je in 2020 13 of 21, dan mag je je ook inschrijven). Er is geen leeftijdsgrens voor de pony’s of paarden. De ruiters moeten een startkaart bij de pony/het paard hebben.
Zowel bij dressuur als springen gaan we de groepen zo veel mogelijk indelen op niveau. Dat betekent dat je van top instructie op jouw niveau les kunt krijgen.

Hoe werkt het?
De ruiters mogen zich opgeven voor de selectie in beide disciplines, springen en/of dressuur. Ook mag je een voorkeur uitspreken voor de instructie waarvan je les zou willen hebben. De ruiters die zich hebben aangemeld, worden uitgenodigd om op een selectie-dag “voor te rijden”. De ruiters worden beoordeeld door deskundige selecteurs . Alle deelnemers krijgen persoonlijk bericht of ze wel of niet geselecteerd zijn voor de lessen, of dat ze op de reservelijst staan. De voorjaarslessen gaan meestal in april van start, in de zomer zijn er geen lessen en na de zomervakantie worden nog eens zes lessen gegeven vanaf half september.

Verdere informatie kun je vinden op de volgende pagina KLIK HIER

Geplaatst in: Uncategorized.
Datum laatste wijziging: februari 20, 2020