Tijdens het voorjaar van 2019 zijn er weer een aantal SGW trainingen georganiseerd om je voor te bereiden op het wedstrijd seizoen. Maar ook als je graag kennis wilt maken met de eventingsport kun je trainingen volgen bij Noordelijk-SGW. De lessen worden ingedeeld op het nivo van de deelnemende combinaties. Instructeurs zijn KNHS gediplomeerd in de discipline Eventing.

Door middel van onderstaand formulier kun je je aanmelden voor de SGW regiotrainingen in Noord Nederland. Kosten per training is 30 euro per deelnemende combinatie. Deze prijs is inclusief een bijdrage voor de te gebruiken terreinen/accommodatie. 

Deelnemende combinaties dienen een geldige slidmaatschap bij de KNHS te hebben en WA verzekerd te zijn!!!

Deelnemers rijden in de training mee op eigen risico!

Voor opgave van de training:
Kopieer de onderstaande tabel naar je emailprogramma en vul je gegevens in en mail deze naar: noordelijk-sgw@hotmail.com
Naam 
Adres 
Pc + woonplaats 
Geboortedatum 
E-mail 
Telefoon 
Naam paard/pony + categorie 
Combinatienummer (staat op startkaart) 
Vereniging 
Ervaring SGW 
Dressuur klasse 
Springen klasse

Alleen compleet ingevulde formulieren worden gehonoreerd. Voor de trainingen geldt dat iedereen op tijd aanwezig dient te zijn. Het deelnemen aan deze training is voor eigen risico. Het dragen van veiligheidshelm en body-protector is verplicht. Paard of pony moet correct zijn opgetuigd met voldoende en juiste beenbescherming. Denk hierbij aan een veelzijdigheidszadel of springzadel, martingaal, peesbeschermers, pijpkousen, kogelbeschermers, springschoenen 

Datum SGW trainingen

ma 13 + di 14 mei: Bakkeveen (Bosmanege Bakkeveen)

ma 27+ di 28 mei: Franeker ( Stal Aristocraat) hierbij de aandacht specifiek voor tempotraining over een oefencrosstraject van ca 1000 meter.

di 11+ wo 12 juni Vinkega ( PSC de Zuidstroom) 

Alle training vinden plaats op avond vanaf 18.00 uur

Geplaatst in: Uncategorized.
Datum laatste wijziging: mei 6, 2019